Allt du behöver veta om sexleksaken Satisfyer

Du har kanske hört talas om sexleksaken Satisfyer, men vet egentligen inte riktigt vad det är och hur den fungerar? Här kan du få svar på allt du behöver veta om just denna sexleksak. Svaret på vad en Satisfyer är ligger i själva namnet som anspelar på njutning. Den här sexleksaken är till för att skänka så mycket njutning som möjligt till dig själv, din partner eller när ni njuter tillsammans.

Hur fungerar sexleksaken Satisfyer?

Satisfyern är en liten och smidig sexleksak som består av en lufttrycksvibrator som du helt enkelt kan använda när du onanerar för att stimulera din klitoris till orgasm. När du sätter igång satisfyern ger den ifrån sig tryckvågor och du kan själv bestämma vilken styrka och hastighet som behövs för att få dig att komma.

Övrig information

Satisfyern finns i olika utföranden och färger i alla välsorterade sexbutiker. Om du tycker att det känns obekvämt att besöka en butik kan du enkelt beställa din Satisfyer hemifrån. Behöver du veta mer om produkten kan du ställa frågor till kundtjänst via chatt eller mejl. Det finns även satisfyers för män, men där används tryckvågorna istället i en sexleksak av silikon som efterliknar en vagina. Tryckvågorna stimulerar hela penisen för att ge maximal njutning. Du kan använda glidmedel för att öka känslan både när det gäller apparater för män och kvinnor.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *